Wie zijn wij?

Wij zijn Wim en Hilde Sanders hebben vanaf 1993 Gordon Setters. Wij zijn helemaal enthousiast over dit lieve, mooie, ondeugende, intelligente en elegante ras. Juist daarom fokken wij af en toe een nestje, volgens de regels van de Nederlandse Gordon Setter Club, de N.G.S.C. en de Gordon Setter Vereniging Nederland, de GSVN. Thuis opgegroeid met Ierse Setters, dus de Setter was ons alom bekend.Ons oog viel op de Gordon Setter, ze hebben zo'n mooi en lief karakter!

Onze eerste Gordon Setter kwam bij Lily en Andre Konings vandaan. Zij groeide op met onze kinderen; ze was zo lief voor hun en ook voor ons natuurlijk! Het was een schat! Bijna negen jaar hebben we van haar mogen genieten.

Na een tijdje begon het toch weer te kriebelen. Want voor een ieder is een Gordon een geweldige aanwinst!Wij kregen een pup van Joke en Anne Blaauw; Faithful Hunter of the Highlands, onze Faith.Met het opgroeien van Faith kwamen bij ons gevoelens omhoog om zelf een nestje te gaan fokken. Wij werden nog enthousiaster over dit ras dan wij al waren.

Het bedenken van een kennelnaam was voor ons niet moeilijk. Wij wonen in Coevorden en deze stad heeft een schitterend kasteel. En omdat wij graag wilden dat onze kennelnaam iets zei over de omgeving waar wij wonen, was deze keuze makkelijk. Zo zijn wij op From Vancouver Castle gekomen.

In april 2006 kreeg Faith haar eerste nestje. En wat deed ze dit goed!! Wij vonden dit een geweldige ervaring!

De pups worden geboren en groeien op bij ons in huis. Behoren tot ze naar hun nieuwe eigenaren gaan bij ons gezin. Natuurlijk krijgen ze hun inentingen, worden ze ontwormd en hebben ze een stamboom! Ook doen wij ons best om de pups goed te laten socialiseren. Wij verkopen met een koopovereenkomst.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb